Thursday, October 30, 2008

Happy Birthday...




happy birthday to you


happy birthday to you..


happy birthday to daddy


happy birhday to you...




27. Oktober 2008..




he Now 28 years old..




Daddy, we do love you very much...


muaahhhhhh

What A day!!

SEDIH
Itulah perkataan pertama yg dapat aku ucapkan.. mane tak nyer, kekasih hatiku di gesek orang...

Memang sedih.. aku pun tak tau kenapa aku memang tak senang hati hari tu. Dalam kul 10 aku gi KWSP, aku terlanggar tayar keta orang.. Myvi lak tu.. Nasib baik la tak de ape.. Then aku gi OIOI Mall, berperang dgn parking.. ade ke patut org yang jaga parking tu siap tanyer, ‘baru dapat lesen ke dik ?’

Sumpah aku ckp orng tu bodo.. Dah terang2 aku pakai stiker P.. hok gedabok besar tu.. Takkan la tak nmpk lg..
P

Aku beli mouse je padahalnyer..


Baru nak masuk simpang ke opis aky.. tetiba dgr bunyi yg tak menyenangkan… Cis!! Keta aku kena dah.. aku tak kira dah waktu tu, terus free gear, tarik handbreak.. Sudah.. habis keta aku.. eh, eh… tak de pun keta aku kena..
Alamak.. keta org tu yg kena.. tak pe la cik, kita parking tepi dulu..
Dah aku parking keta tepi, baru la aku nmpk..
Pergh!!!! Pintu keta belah penumpang aku, dari depan sampai ke tayar belakang.. kena gesek..
Aduh, dah la hubby aku tak de skang ni…
So aku pun deal la dgn org tu.. ade ke dia ckp aku yg salah.. padahal keta dia calar kat signal kanan..


countim nyer countim.. Tu pun setelah aku gertak panggil polis.. tak kesah la asalkan aku tau sapa yg salah.. orang tua tu pun stuju la..


Solution nyer, wat sendiri-sendiri la…. Sedihnyer!!!






On the way gi amik my babies.. aku singgah ler workshop.. Dalam Rm300 gak la kena.. adusssssssssssss


Balik umah, aku bgtau la kat abang ipar aku.. Dia dengan rajin dan baik hatinyer polishkan kata aku ni.. hilang la sikit..


So semalam.. aku gi hantar keta basuh. kot2 la kan, mane tau.. klu hntr keta ni dah basuh ni leh kurang klu aku baiki.. aku pun suh la Uncle tu polishkan.. uncle tu dgn baik hatinyer, tak charge pun harga polish.. harga basuh keta jer.. hehehe.. Suka hati aku..


tak lama plak lepas tu.. Tokey kedai aksesori keta lak call.. kata spoiler yg aku order mggu lepas dah sampai.. dengan hati riangnyer aku gi pasang.. Petang tu jugak.. hehehe..

ini la My White Butterfly.. hehehe

Sunday, October 26, 2008

new Skill.. daaaa

my family

Sunday, October 19, 2008

SPECIAL APPEARANCE

BEST ACTRESS OF THE YEAR..
DAAAAAA
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

video

Monday, October 13, 2008

My Open house...

11 oktober 2008





kali pertama aku menjemput rakan-rakan dan saudara mara ke umah aku.. bersemperna dgn masih lg di bulan syawal.. Maka aku pun tergerak la hati nak wat open house.. Alhamdulillah, walaupun sangat penat.. Tp memang seronok bile tgk orang datang umah aku..


Rumah aku tak la besar, ikutkan kecik klu dibandingkan dgn rumah teres yg lain dgn harga yg aku beli.. tp apakan daya.. Skang ni tanah dah mhl.. Aku duduk umah tu dari bulan 9 tahun 2007, so lebih kurang setahun gak dah la aku menetap kat situ.. tp inilah kali pertama aku menjemput org makan2 kat umah aku..


Ikutkan jemputan aku tak la ramai ngat.. Kwn2 rapat hubby aku ( merangkap opismate dia la), kwn2 rapat aku n Opis mate aku.. pun masih ramai yg tak dapat hadir.. Maklumla, musim raya kan.. orang punye la ramai wat openhouse..



Tp aku amatla bersyukur dgn kehadiran rakan-rakan.. hehehe.. Selamat hari raye yer.. Tahun depan dtg lagi tau...

Sunday, October 12, 2008

Hanan Look-alike Meter

MyHeritage: Family trees - Genealogy - Celebrities - Collage - Morph