Wednesday, June 23, 2010






hurm........
lamanya rase aku x update blog ni..
dah berhabuk.. dah berkulat dah kan..
hehehe


actually bz sket pasal ISO oleh SIRIM..
then laptop plak x berapa nak sehat...
x tau la nak update apa...
cume skang ni Anas tgh demam.. risaunyer la..
dia jarang demam.. tp bile dia demam sgt la teruk..
maklum la kan.. mommy's boy tu ada asthma..
so kena take care dia btul..
skang dia x brape sihat.. asyik merengek jer..
semua benda serba x kena..
tido pun x lena...
yg paling kesian.. adalah kakak dia
apa yg adik dia nak, semua dia kena bg..
klu dia tgh main dgn sesuatu.. adik dia nak jer..
dia akan diarahkan oleh mommy or daddy utk bg.. kena mengalah kat adik
alasan sbb adik sakit..
kesian jugak kat anak aku sorang tu..
mujur la dia ok.. even dia nangis pd mulanya..
tp aku bersyukur la sbb marah dia x lama..
dan dia boleh dipujuk dgn benda lain...

aku ni pun nak kata sehat x berapa sgt ler..
awal bulan dulu aku dpt MC 4 hari..
wah!!!
mcm sakit teruk je kan.. hehehe
actually x tau la silap mkn ke apa..
mlm tu kaki aku gatal.. aku ni smbil tido syok la bergaru..
lastly, 2 or 3 hari pastu.. kaki aku membengkak..
mcm kudis api.. dgn nanahnya..
punya la sakit.. gi klinik..
doc bagi MC 4 hari.. doktor kata..
"saya tau wlupun nmpk sikit je, tp bise dia sampai ke peha.. caner nak kerja gitu"...
heheheh.. that why la aku dpt cuti lama..

biase la kan, bile dah cuti lama.. mula la kemalasan yg teramat nak g kerja.. nak2 plak Bz sket next weeknya sbb akan ada audit oleh SIRIM..
then.. this week aku sgt ler free nya..
tp lappy kesayangan lak wat hal.. huhuhu...
dan hari ini ler aku dah bleh berblogging semula.. hehe

owh.. b4 lupa... aku dah pakai tudung.. hehehe..
ye la, setelah agak lama gak ler aku niat nak pakai tudung.. akhirnya tercapai gak..
segala alasan yg pernah diberikan telah dibuang jauh.. hehehe

x kesah la org nak ckp aku chubby pun.. aku rase aku dah btul2 bersedia nak pakai tudung this time.....




comel je kan saya bile pakai tudung

6 membebel:

Ezzah said...

comel + tembam! :D

~~zaa~~ said...

comel anne...:) semoga berkekalan ye dear...

Madamme Anne said...

izah: yg tembam tu ler wat comel kan... hahaha

Madamme Anne said...

zaa.... Tq.. insyaallah.. :)

mrs_yus said...

haah..okey sgt2! ;)

Madamme Anne said...

sara.. TQ.. :D