Monday, February 23, 2009

Menyepi..

Lama dah tak update blog..

actually tak tau nak ceritakan pasal apa..
sekarang ni musim demam..
so anak2 pun tak berapa chat..
last 2 week..
kakak de mam mlm..
sian sgt.. lepas je kul 7 mlm..
bdn dia panas sgt.. temperature samapai 38.7 c
myb some said.. "ok la tuh.. tak la tggi ngat".. tp 4 me, tu dah tggi la tuh..
sungguh merisaukan..
kakak jarang demam.. last bwk dia gi jumpa doc pun, mei 2008..
tu pun sbb dia sembelit..
rasenyer last dia demam, waktu umur dia setahun lebih..
so bile dia demam.. rase risau sgt..
on the same time..
anas pun tak berapa sihat..
kaki dia naik kudis..
bile bwk jumpa doctor..
doc ckp, ni biase bg budak yg ade athma..
so far.. seminggu jer dia pakai ubat yg doc bagi.. terus ok..

skang ni my hubby sgt2 la bznyer..
dia kena shif mlm..
so tiap2 mlm aku menjaga 2 org anak sorang diri..
alhamdullillah, anak2 aku biasenyer dlm kul 9 mlm diorg akan tdo dah..
so sempat la aku nak wat kerja aku lak..
penat.. memang penat..
tido tak leh lena sgt sbb anas akan bgn nak menyusu..
tp tak pe la.. anak2 aku kan..
dpt tgk diorg tdo dgn lena pun dah cukup puas hati..

last week.. aku dapat mc 2 hari..
doc suh berehat..
sbbnyer, dah seminggu aku tak leh nak mkn..
tdo pun tak cukup..
hurm.. actually aku ok jer..
tp sbb tekanan kat opis.. so better aku rehat kat umah kan..
this week, bos still tak de..
tak tau la apa nak wat...

1 membebel:

..KhamS.. said...

sbr ye anne..
ssh dahulu senang kemudian...