Wednesday, July 7, 2010

Saya Sombong.. Owh NOOOOO!!

Hanan ckp saya sombong.. sbb time dia nak mengorat aku dulu.. aku x lyn dia.. Bukannyer aku x layan dia, tp aku segan ler... aku tgh sibuk cari Gula kat Pantry, dia masuk pantry dgn kawan2 dia, pastu tegur aku wat per kat situ.. mana la aku nak berpaling kat dia.. lagipun aku mane tau dia tegur aku.. hehehe

Mesti korang ckp menda la aku mengarut tibe2 ni kan... Hikhikhik

ntah ler, tibe2 aku teringat.. sombong ke aku ni.. aku x sombong ler.. Aku ni peramah gler orang nyer.. klu org yg dah kenal aku msti tergelak bile dgr aku ni SOMBONG.. kan ezzah kan.. hehehehe

macam aku umur 18 dulu.. that time aku still belajar Form 6.. ni b4 masuk poli la nih.. aku ni sbnrnya bukanlah sombong tp aku susah nak memulakan perbualan.. tp klu dah termasuk dlm sesuatu conversation tu.. u will know how friendly i am... hehehe

so alkesahnya, tibe2 1 hari boyfriend(now da x bf da la eh.. mane dia gi pun aku x tau dah) aku bgtau.. dia nak mintak tolong 1 perkara.. debar je bunyi nyer.. rupa-rupanya dia nak mintak tolong tumpangkan kwn dia ni.. perempuan ler... kwn dia ni lari pada rumah.. tp dia xde tempat nak menginap.. so BF aku ni, mintak la tolong aku tumpangkan kwn dia ni satu mlm.. dah discuss dgn kakak aku.. aku pun ok jer la... so she as my guest.. aku treat la dia elok.. sembang2 benda yg mcm2... tp dia tido 1 mlm jer.. then lepas tu bile aku jupe BF aku tu.. Bf aku cerita yg la... Kwn dia bgtau, katanya "aku selama ni ingat Salwa tu sombong gler.. x sangka dia tu peramah eh"
wah!!!! kembang semangkuk aku... kahkahkah...

samething la happen to Hanan.. haaaaaaaaaa, bile dia dah kenal aku.. kan aku dah x reti berhenti berckp.. hehehe

so kesimpulannyer.. aku ni bukanlah sombong, cume aku ni sekadar x reti nak memulakan perbualan.. bile dah start sembang.. alamatnyer sampai x cukup masa la plak nak bersembang.. hehehe..

2 membebel:

~~zaa~~ said...

anne sombong???oh tidakk!! jauh panggang dari api!! hahahahha :p
becok!!!!

Madamme Anne said...

tu ler pslnyer kan zaa... hehe