Wednesday, January 7, 2009

H*A*R*I* I*N*I*

Hari ni rase boring sgt..
mcm serba tak kena.
tah la, since masuk kerja hari selasa baru ni.. jd mls sgt.
myb sbb cuti lama sgt kot. tmbh plak tgh "$#*^%"..
tu yg jd moody jer nih..

erm..
msti kita geram kan bila org yg rendah jawatn pada kita mempertikaikan kerja kita..
tah la..
boringnyer kerja..

Nak balik umah.. Nak main dgn anak2..
Ain mesti byk cerita hari ni..
Skang ni ain, klu kuar ari umah n naik keta jer..
mesti dia akan ckp
" mummy, kita nak gi shopping kan"
alahai anakku.. Sian la kat daddy tu.. hehehe

Anas plak dah pandai merangkak..
erm.. Nak attachkan gambar dia, tp kabel hp tak bwk..
lagipun pc tak leh transfer guna bluetooth.. boringla.
mls nak bwk laptop.. sbb tu laptop sendiri..
hari ahad ni wat kenduri cukur rambut 'si Buah Nenas',
nama timangan untuk Anas..
so nnt botakla Nenas.. dulu panggil dia Nenas sbb nama dia ANAS,
dan rambut dia terpacak mcm nenas.
NNt dah botak.. panggil 'Nenas botak' la plak.. hehehe
Ain dulu waktu kecik suka panggil dia 'Cik Bam Bam" sbb dia tembam.. hehehe

RINDUNYA KAT MY BABIES...

4 membebel:

axie said...

bestnya ada anak..hikhik (gelak gatai)

masniza mahmud said...

anne, azie tu cam xsaba jek ek??? hehehhehe petande baik tu =)

Madamme Anne said...

azie: best sgt ada anak ni.. cept2 la azie kawin.. hehehe

zaa: itu la zaa kan.. N tanyer biler dia nak kawin dia tak nak jwb.. hehehe..

azie n zaa: cepat2 la join the club ek..:-p

axie said...

insyallah..bulan 4 kot.. nanti azie bagi kad