Friday, January 9, 2009

Tido Lewat


yeh!!!!
hari ni leh tido lewat sbb esok cuti kan..
aku lu hari kerja kul 10 da start tido dah..
baru leh nak bukak laptop ni sbb anak2 dah tido..
da puas main, mmg la tido budak2 ni..
dah puas tgk tv.. ajak my hubby main PS..

actually aku tak minat pun nak main.. but since dia belikan aku dancing pad tu..
leh jugak la aku nak keluarkan peluh kan..

Skang ni my hubby tgh tgk ABO.. "Pocong 3"
ish.. takut betul.. tp sbnrnya aku yang nak tgk..
msti my hubby tgh bengang skang sbb aku pakse tgk tv padahal dia nak sambung main game lain plak td.. hehehe
SORRY SYG.

ini gmbr2 yang nak di postkan b4 ni..



waktu gi vacation kat cameron highland.. Bestnyer!!







inilah anas haikal aka si Buah Nenas..




mkn kat secret recepi.. Mummy amik gmbr..


2 membebel:

Norizah Ibrahim said...

waaahhh..ain dah bleh tocong!

nnt auty jumpa ain...aunty tarik2 tocang dia...

siapla!!

:)

Norizah Ibrahim said...

bila laaa nk dpt jumpa buah nenas niii.....heheheh....