Sunday, May 16, 2010

kena pilih lg... x suker!!!! :D

aduhai....


asyik kena wat pilihan jer.. Maklum la duit bukan sentiasa ada kan... sesekali leh dpt gini ler jdnyer
kesah utk kali ni plak...
laptop ai dah sakit.. cepat sgt panasnyer.. pastu even pakai Kapersky Internet security... still lg penuh dgn virus.. dah 3x dah format semula... org ckp sbb dah 3 tahun pun lappy ai ni... so Hanan bg i choice... either 1... tp xtau la yg mana.. sbb 2-2 ai suker... huhuhu :((((

laptop Vaio... minat gler laptop ni..


atau

Iphone... siap dia offer nak dapatkan full package lg...


aduhai.. Runsingnya saya..


what ever, i still hv 3 month to choose.. hikhikhik

8 membebel:

Ezzah said...

i pilih laptop vaio!!!!


:D

ko pakai tpn canggih pun mesti call ngan mesej je kann...ai dah tau u tuhhh...so better ambik latop! :D


nnt x ar sakit hati dok layan laptop asik bengong je. :D

Madamme Anne said...

tu ar pasal... rase mcm tu gak.. sakit hati gler dgn laptop ni...

erm... hp Xperia yg aku pakai skang pun x brape reti nak pakai.. hahahaha..

AsSimpleAsMe said...

laptop!~ iPhone nmpk cam canggih tp leceh.........

Madamme Anne said...

yes... thanks for the info dahlia...
rasenya mcm tu gak la jwpan ai.. hehehe

siti said...

yea yea laptop :D

iphone mmg leceh nk sms! t ada wat hiasan jew..

Madamme Anne said...

ye ker ct...
klu g2 x jd ar nak amik iphone.. tp rata2 dgr semua ckp iphone leceh.. hehehe

~~zaa~~ said...

anne, laptop anne!! laptop!! :)

Madamme Anne said...

zaa... rasenyer mcm tu dah... hehehe